Om oss

Corvitas filosofi tar utgangspunkt i Løgstrups utsagn "Når vi møter et annet menneske holder vi en del av deres liv i våre hender." Med dette som grunnsetning skreddersyr vi behandlingsopplegg og tar utgangspunkt i den enkeltes  behov og erfaringer, ikke forhåndsvalgte teorier eller metoder.

Vi har en grunnleggende tro og respekt for den enkeltes unike erfaringer og ønsker for eget liv. For å legge til rette for god utvikling vil vi etterstrebe et godt samarbeid med barnet, ungdommen og deres familie og nettverk.

Espen Lilleberg

Espen Lilleberg

Daglig Leder

Espen Lilleberg er utdannet fengselsbetjent og sosionom, med videreutdanning innen administrasjon og ledelse, familieterapi og traumatologi.

Han har lang erfaring fra arbeid innen oppvekst- og omsorgssektoren, og innen kriminalomsorg. Han har vært leder ved Barnevernvakten i Oslo, styrer på akutt og utredningsinstitusjon for ungdom med atferdsproblemer og Barnevernsjef i Bydel Stovner i Oslo.

Han har vært styremedlem i flere fagorganisasjoner, i Norsk barnevernlederorganisasjon, og i privat barnehage. 

I 2013 etablerte han det private selskapet Connexa Barnevern AS. Selskapet vokste raskt og ble ledende privat leverandør av familiehjem og beredskapshjem på Østlandet.

Espen utfører oppdrag innen:

Endrings- og utviklingsprosesser

Management Consulting

Bistand i kompliserte og konfliktfylte prosesser

Familieveiledning og tiltaksarbeid

Kurs

Grete Moen

Caroline Lund

Nestleder

Caroline er utdannet barnevernpedagog med videreutdanning i rus og psykiatri, barnesamtalen DCM, barnevern i et minoritetspespektiv, sertifisering COS-P og barnevernfaglig veiledning med hovedfokus på nyutdannede og nyansatte.  

Hun har 8 års erfaring som saksbehandler ved ulike barneverntjenester rundt omkring i Norge.  

Caroline utfører oppdrag innen:

Saksbehandling

Tiltaksarbeid

Veiledning

Samtaler med barn

Kurs og opplæring

Grete Moen

Grete Lillian Moen

Veileder

Grete Lillian Moen er klinisk barnevernpedagog med spesialisering i barn- og unges psykiske helse. Hun har blant annet videreutdanning i familieterapi og intersubjektiv terapi. Gjennom snart 30 års erfaring har Grete opparbeidet seg bred arbeidserfaring innen barnevern og psykisk helse, blant annet fra akuttavdeling, spedbarnsbarnevern, barnevernvakt,  familieveiledning og fosterhjemsarbeid. Hun er en erfaren foredragsholder og har skrevet flere fagbøker.

Grete utfører oppdrag innen:

Veiledning til fosterhjem og beredskapshjem

Veiledning til ansatte

Samtaler med barn og unge

Familieveiledning

Therese Gramfalt

Therese Pettersen Gramfält

HR ansvarlig

Therese er utdannet innenfor kommunikasjon og organisasjonsutvikling med en 3 årig «Bachelor of Communication Business» fra Bond University Australia med fordypning innenfor organisasjonsutvikling og kommunikasjon. Etterfulgt av en 3 årig «Executive Master of Management» fra Handelshøyskolen BI Oslo med fordypning innenfor Human Resource Management (HRM), endringsledelse, prosjektledelse og arbeidsrett.

Hun har bred arbeidserfaring innenfor HRM og arbeidsrett i store selskaper med kompleks organisasjonsstruktur både på lokalt og globalt plan. Therese har parallelt med HR ansvar også hatt totalansvar for HMS, prosessledelse og kvalitetsstyring.

Sharam Shaygani

Shahram Shaygani

Psykiater, veileder av behandlingsteam

Shahram Shaygani er spesialist i psykiatri, spesialist i rus og avhengighetsmedisin og psykoanalytiker. Han er godkjent veileder i psykoterapi i regi av Norsk Psykiatrisk Forening og Institutt for Psykoterapi. Han har vært medforfatter i flere fagbøker både i Norge og utlandet. Sammen med psykiater og gruppeanalytiker Per Føyn, ga han ut boken "psykodynamiskbehandling av ruslidelser" i 2010. Shaygani har undervist i flere kurs i forbindelse med spesialisering av leger.

I tillegg til å veilede vårt behandlingsteam kan Shahram også delta mer direkte i behandling og utredning av barn og unges psykiske helse når dette er ønskelig.

Kontaktskjema

Spørsmål om våre tjenester? Lyst til å ta en prat med oss?
Du treffer oss på telefon: 468 01 700  og e-post: post@corvita.no

Takk! Vi har mottatt din melding
Ups! Noe gikk galt. Er alle feltene fylt riktig?